Livsstil og forbrug

Deichmanns butikschef i Strædet fejrer 10-års jubilæum

Butikschef og distriktschef Mette Hansen kan den 1. august fejre 10-års jubilæum hos Deichmann. Foto: Pressefoto.

Hos Deichmann i Strædet kan de tirsdag den 1. august fejre butikschef Mette Hansens 10-års jubilæum. Mette startede som Trainee, men er i dag både butikschef og distriktschef hos Deichmann. I butikken i Køge markerer de dagen med jubilæumsfejring af Mette – og håber at se en masse køgeboere.

Tirsdag den 1. august kan Mette Hansen, der er butikschef i Deichmann butikken i Køge, markere sit 10-års jubilæum.

Mette startede sin rejse hos den internationale skokæde som Trainee i Spinderiet Valby, og har siden da arbejdet i Deichmanns butikker i både Ishøj og Greve, men har de sidste seks år været et velkendt ansigt i butikken i Køge.

Mette er en del af det team, der åbnede butikken i Strædet tilbage i 2017 og har siden da været en fast del af butikkens personale – sammen med kollegaen Jeanne. De to har – gennem de sidste mange år – haft et tæt kollegaskab og sammen skabt den arbejdsglæde, der dagligt møder kunderne. Mette har i sine 10 år hos Deichmann udviklet sig igennem forskellige stillinger – fra en opstart som Trainee til i dag at stå som både butikschef og distriktschef – for udover ansvaret for butikken i Køge, er Mette også distriktschef for Deichmanns butikker i henholdsvis Roskilde, Slagelse og Frederikssund.

Lokalkendt og bosat i Køge i 30 år

I butikken sætter Mette en stor ære i altid at møde kunderne med et smil – og at holde butikken pæn og ordentlig, så kunderne – i en travl hverdag – nemt kan skabe overblik og finde det, de søger.

Mette er selv en rigtig køgeboer og har boet i byen i 30 år, og så besidder hun desuden et rigtig godt lokalkendskab til både kunder og andre forretningsdrivende. Hun har altid haft en tæt relation til nabobutikkerne i Strædet, hvor man ofte ser hende give en hjælpende hånd til blandt andet modeaftener og lignende, hvis der er behov for det.

Tirsdag den 1. august står Mette som altid, klar til at hjælpe kunderne med at finde det rette par sko eller en taske til sommergarderoben – og både hun og hendes kolleger håber at se en masse Køgeborgere kigge forbi og hilse på jubilaren.

Kig forbi Deichmann i Strædet 6E i Køge den 1. august, hvor Mette Hansen kan fejre 10-års jubilæum. Der vil fra den 1. – 6. august være tilbud i butikken i anledningen af jubilæet.

 

Kommentarer