Samfund

BROEN Køge fejrer 10-års jubilæum på ‘Capelli Stadion’

Siden juli har BROEN Køge prydet HB Køges spillertrøjer. På billedet fremviser Per Rud, direktør, HB Køge, Lennert Bo Hansen, bestyrelsesformand for BROEN Køge, og William Madsen, BROEN-ambassadør, HB Køge, de tre spillertrøjer for HB Køges herrehold i 2022/2023 sæsonen med BROEN Køge på brystet. Foto: HB Køge

Torsdag den 8. december markerer BROEN Køge foreningens 10-års jubilæum med et stort arrangement på på ‘Capelli Stadion’, hvor alle er inviteret.

Det hele startede med et par fodbolddrenge, som ikke havde råd til at deltage i en træningsturnering sammen med resten af holdet. Det blev startskuddet til stiftelsen af BROEN Køge, som sørgede for, at drengene kom afsted, og siden 12.12.2012 har flere hundrede børn og unge nydt godt af BROEN Køges vedholdende arbejde. 

I fint samarbejde med Køge Kommune samt kommunens mange foreninger og erhvervsliv, er BROEN Køge et fint eksempel på, hvordan det civile, det kommunale og det private kan være med til at støtte børn og unge fra socialt og økonomisk udfordrede familie til et aktivt fritidsliv med gode venner og positive, voksne rollemodeller.

– Derfor vil vi i BROEN Køge gerne se alle samarbejdspartnere og alle andre, som har tid og lyst til at bruge et par timer sammen, hvor fokus er på frivillighed, fællesskab og samarbejde, lyder det fra foreningen.

Arrangementet finder sted torsdag den 8. december klokken 16 til 19’på ‘Capelli Stadion’, Ved Stadion 2 B, 4600 Køge. 

Program

  • Velkommen ved formanden for BROEN Køge Lennert Hansen og bestyrelsesformand for BROEN Danmark Peter Poulsen
  • Borgmester i Køge kommune Marie Stærke fortæller om samarbejdet mellem kommune og civilsamfund med udgangspunkt i samarbejdet mellem Køge kommune og BROEN Køge
  • HB Køge – ” BROEN Køge på de lokale spilletrøjer” et eksempel på samarbejde
  • Spar Nord – ”Samarbejde mellem det private erhvervsliv og civilsamfundet” v/ Jesper Køster, direktør i Spar Nord Køge
  • ”Perspektiv på børn og unge i udsatte positioner”. Jacob Mark medlem af folketinget og børne – og undervisningsordfører for SF, vil komme med et oplæg om de udfordringer BROENs målgruppe er oppe mod.
  • Ordet er frit

Kommentarer