Herfølge

Blufærdighedskrænkelse over for mor og barn

Foto: Kim Matthäi Leland

Tirsdag kl. 10.34 anmeldte en 36-årig kvinde fra Herfølge, at hun kl. ca. 10.15 var cyklet sammen med sin femårige søn ad Havebo. Under cykelturen havde de passeret en mand, der havde stået med sine shorts ned, så underlivet var blottet. Samtidig havde han holdt om sit lem og løbet lidt efter dem, mens han råbte ad dem, så de skulle få øje på ham.

Moderen og sønnen cyklede videre uden at være fysisk krænket, men anmeldte forholdet, da de var kommet hjem.

Politiet kørte til området for at lede efter den mistænkte mand, som moderen havde beskrevet i forbindelse med anmeldelsen. Ud fra et lokalkendskab kunne politiet rette sin mistanke mod en 31-årig mand fra Herfølge, der straks blev opsøgt på sin bopæl. Da han passede på det signalement, som moderen havde givet, foretog politiet anholdelse af ham med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

En forsvarer blev tilkaldt for at varetage den 31-åriges interesser under afhøringen, hvor han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. Den 31-årige blev løsladt efter afhøringen og kan nu afvente at høre nærmere, når sagen skal afgøres.

 

Kommentarer