Køge by

30-årig mand fra Køge sigtet for narkokørsel i frakendelsestiden

Foto: Rigspolitiet

Kl. 13.36 standsede færdselspolitiet en personbil tilhørende en kvindelig bilejer, men med en mandlig fører, med henblik på en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Føreren var en 30-årig mand fra Køge, som i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte være fører af bilen. Desuden skønnede politiet ham påvirket af euforiserende stoffer og derfor kunne mistænke ham for narkokørsel, så den 30-årige blev anholdt og sigtet indledningsvist for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden.

Ved visitationen af den anholdte fandt politiet ham i besiddelse af både en foldekniv og knap fem gram hash i fem poser. De ulovlige effekter blev beslaglagt i forbindelse med sigtelser for overtrædelse af både knivloven og lov om euforiserende stoffer.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 30-årige, som vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger, og sagerne mod ham skal afgøres.

Efterfølgende sigtede politiet en 22-årig kvinde fra Køge for overtrædelse af færdselsloven, idet hun kunne mistænkes for at have overladt føringen af personbilen til den 30-årige, selv om han ikke lovligt kunne være fører. Hun hører også nærmere fra politiet på et senere tidspunkt.

 

Kommentarer