112

16 bilister gik i fartfælden i Greve og Køge

Færdselsafdelingen var tirsdag på gaden med fokus på fart og sikkerhed på motorvejen ved Køge og Greve.

16 bilister blev målt til at køre for stærkt og fem kan udover bøde forvente at klip i kørekortet. En bilist blev kl. 11.00 målt til at køre 144 km/t, selvom hastighedsbegrænsningen på strækningen er 110 km/t.

Den 31-årig mand blev stoppet i nødsporet. Da han kom ud af bilen og var opfarende, råbte og havde en truende opførsel over for politifolkene, og nægtede at medvirke i en narkometertest. Han blev anholdt og ilagt håndjern af sikkerhedsmæssige hensyn, da hans adfærd var til fare for ham selv og betjentene så tæt på motorvejen. Bilen blev ransaget efter euforiserende stoffer, men der blev ikke fundet noget ulovligt. Efter lidt tid faldt den 31-årige lidt til ro, og han deltog i en narkometertest, som viste negativt resultat. Han blev sigtet for den hurtige kørsel, som kommer til at koste ham 3600 kr, et klip og 500 kr til Offerfonden. Herefter fik han lov til at køre videre.

På Køge Bugt Motorvejen ved Cementvej i Køge blev målt med laseren mellem kl. 13.00-14.00. Her blev otte bilister målt til at køre for stærkt, og en kørte mere end 30% for hurtigt, så det medfører et klip.

Derudover blev tre bilister sigtet for at køre uden førerret, og i samme ombæring blev to bilejere sigtet for at låne deres bil ud til en person uden kørekort. En bilist blev sigtet for fejl og mangler, da køretøjet ikke var lovligt. En talte i mobiltelefon under kørslen, en havde ikke medbragt sit kørekort og en blev sigtet for at køre med en stor trailer uden at have taget BE-kørekort til trailer.

Kommentarer